hus

 

Overvejer du/I at bygge nyt hus, bygge til eller bygge om, kan jeg måske hjælpe dig/jer, med idé-skitser til, hvordan drømmene og ønskerne kan opfyldes. Alt fra 'streger på en serviet' til helt færdig tegnede projekter - alt efter ønsker og behov.

En indretningsarkitekts fornemste opgave er, efter min opfattelse, at sætte sig ind i kundens behov, lytte og høre hvad der bliver sagt, og ud fra det skabe et løsningsforslag, som lever op til kundens forventninger.

Holdbare løsninger, med udgangspunkt i personlige følelser og affektionsværdier, samtidig med at der bliver skabt 'nye rum' i eksisterende eller helt nye omgivelser, er i bund og grund hvad det drejer sig om.

Der tages hånd om private hjem, offentlige instutitioner, kontorer, sommerboliger, husbåde og alverdens special opgaver. To opgaver er aldrig ens, men holdningen og filosofien bag arbejdet går igen.

Det kan dreje sig om ideskitser til nybyggeri, ombygninger og tilbygninger, og/eller blot et ønske om forslag til en anden farve på væggene, nye møbler og gardiner.

Gå på opdagelse på hjemmesiden, og kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål.

De venligste hilsner 

Tina Switzer